Jarlsmindevej 230, 8260 Viby J

Lidt om ejendommen Midt i det attraktive Stravtrup ved Århus ligger de to adskilte huse, men hver sin have, parkering og indgang. Husene er med direkte adgang til stierne rundt om Brabrand søen og tæt på indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner. Husene er på henholdsvis 110 m2 og 100 m2.

Read More

Abildgade 20, 2 + 3 sal

Lidt om ejendommen Lejlighed er beliggende på det populære Trøjborg, tæt på vand og skov og med udsigt over Århus bugt. Lejligheden er spændende indrettet på 2 etager på 132 m2 med bl.a. nyere køkken, to toiletter/bad, herunder spabad. Lejligheden er pt. udlejet.

Read More

Sjællandsgade 82B, tv.

Lidt om ejendommen Vi har bygget to komplet nye 2 værelses ejerlejligheder, som ligger i eget hus. Lejlighederne er beliggende Sjællandsgade 82B, 8000 Århus C, få minutter fra gå-gaden og universitet. 1 ejerlejlighed er nu frasolgt. Byggeriet blev afsluttet i sommeren 2006. Alt er nyt. Huset er ny-pudset og malet og med nyt tag. Begge lejligheder har gulvvarme overalt, nyt plankegulv, og 4 Velux ovenlys vinduer, nyt køkken og badeværelse, alt i hårde hvidevarer, etc. Alt i lækre kvalitetsmaterialer. Lejlighederne…

Read More

Vestergade 6b, 4. sal

Lidt om ejendommen Denne lejlighed på 178 m2 i ejendommens øverste etage blev erhvervet og totalt istandsat i sommeren 2004. Lejligheden er totalt renoveret i sommeren 2004 med bl.a. nyt køkken, 2 nye badeværelser, malet overalt, nye gipslofter og nyslebne fyrretræsgulve. Lejligheden er centralt beliggende i ejendom midt på strøget lige overfor Jacobs BBQ og et stenkast fra Magasin og den attraktive Åboulevard. I lejligheden er 5 værelser på 16m2 til 24m2 og store flotte fællesarealer, der deles af et…

Read More

Vestergade 39 st. tv

Vi er netop afsluttet en gennemgribende renovering af stueetagen, så den indeholder en dejlig 2 værelses lejlighed på 53m2. Herudover har vi på adressen et stort tørt og brugbart kælderlokale på 76m2 – lokalet er med mekanisk udluftning og egnet til mange formål og med egen indgang/indgang fra bagtrappen.

Read More
© BO-TO.dk