Nørre Bygade 6A-6D, Grejs

Ejendommen er beliggende centralt i Grejs ved den idylliske Grejsdalen tæt på Vejle og kun ca. 500 meter fra hovedvej A13 og ca. 1,5 km fra motorvejsafkørsel 59.

Ejendommen er opført som 4 sammenhængende rækkehuse på hver 104 m2, opført i 2 etager i blødstrøgne, gule facadesten, taget er med hældning og belagt med tagsten.

På ejendommens bagside er der parkeringsplads samt indgang til hvert rækkehus. Hvert rækkehus har egen terrasse samt et ca. 4 m2 stort redskabsskur/udhus. Til rækkehusene hører have /græsplæne.

Lejlighederne er indrettet med lette og lyse materialer i god kvalitet. Gulvbelægning er henholdsvis træ (Pergo) og tæpper.

Lejlighederne er i stueetagen indrettet med entre og bryggers med klinker, idet der i bryggerset er bord og skabe samt plads til vaskemaskine, vinkelkøkken samt vinkelopholdsstue med udgang til terrasse samt opgang til 1. salen, der er indrettet med gang og 3 værelser samt badeværelse.

Nørre Bygade 6A-6D, Grejs Nørre Bygade 6A-6D, Grejs Nørre Bygade 6A-6D, Grejs Nørre Bygade 6A-6D, Grejs Nørre Bygade 6A-6D, Grejs Nørre Bygade 6A-6D, Grejs

© BO-TO.dk