Skyttehusgade 2

Lidt om ejendommen Prægtig ejendom midt i byen med udsigt til skov. Hovedparten af lejemålene har gennemgået en omfattende istandsættelse med nye køkkener og badeværelser. Ejendommen har netop fået skiftet vinduer. Der er bag ejendommen en god gårdhave til ejendommens lejere. Fin og vedholdt ejendom i tæt afstand til såvel skov og strand som Vejle bymidte.    

Read More

Skyttehusgade 36

Lidt om ejendommen Markant og prægtig hjørneejendom på Skyttehusgade. Virkeligt fin hjørneejendom på attraktive Skyttehusgade. Lejlighederne er alle renoveret indenfor de sidste år, og fremtræder i oprindelig stil med plankegulve og højt til loftet. Der er en dejlig stor have til ejendommen med gode fælles faciliteter.En dejlig ejendom midt i byen, og så dog alligevel fredeligt beliggende. Lejemålene er i størrelse 75-130 m2. Fin ejendom beliggende centralt i Vejle med tæt til såvel skov og strand som selve bymidten  …

Read More

Jellingvej 102

Lidt om ejendommen Ejendommen er total renoveret og indeholder 3 topistandsatte lejemål i størrelsesordenen 74-98 m2. Ejendommen har en stor have og gode fælles faciliteter.

Read More

Ørstedsgade 15

Lidt om ejendommen Kontorlokaler og kontorfællesskab i nye og flot istandsatte lokaler. Der er ledige lokaler i størrelsen 20-60 m2. Lokalerne udlejes med internet, møbleret efter behov og inklusiv rengøring af fællesarealer, køkken etc.

Read More

Vesterbrogade 55

Lidt om ejendommen Gode regulære og renoverede 2 værelses-lejligheder i størrelsen 58-68 m2. Pæn og præsentabel ejendom med gode fælles forhold i form af vaskeri og have/udenomsareal forbeholdt lejerne.      

Read More

Valdemarsgade 1/Vesterbrogade 47

Lidt  om ejendommen Stor ejendom midt på Vesterbrogade, ejendommen indeholder 3 erhvervslejemål og 5 boliglejemål i størrelsesordnen  66-125 m2. De fleste lejligheder er renoverede. Herudover indeholder ejendommen en række garager og har en stor fælles gårdhave forbeholdt lejerne.    

Read More

Koldingvej 34 og 36

Lidt om ejendommen Prægtig ejendom bestående af to samhørende ejendomme og to særskilte opgange. Hovedparten af lejemålene har gennemgået en omfattende istandsættelse med nye køkkener og badeværelser. Ejendommen har netop fået skiftet vinduer og lagt nyt tag. Lejemålene er i størrelse 58-63 m2.    

Read More

Steensens Vej 1

Lidt om ejendommen En charmerende og unik udlejningsejendom, der er beliggende på hjørnet af Skyttehusgade og Steensens Vej i Vejle – et meget efterspurgt område, idet det ligger helt centralt og alligevel lidt tilbagetrukket fra midtbyens liv og i umiddelbar nærhed af skov og grønne arealer.

Read More

Nyboesgade 25

Lidt om ejendommen Dejlig prægtig murstensejendom med god beliggenhed op til Åen og lige ved midtbyen, og så dog alligevel i passende afstand hertil. Ejendommen indeholder 8 lejligheder, hvoraf der er 4 stk. 4 værelses, 1 stk. 3 værelses og 3 stk. 3 værelses lejligheder. Størrelserne varierer fra 66 til 80m2. Alle lejlighederne har nyere køkken og badeværelse, plankegulve og højt til loftet. Gode fælles faciliteter med gårdhave, carporte der udlejes separat og stor kælder til ejendommens beboere. Dejlig ejendom…

Read More

Danmarksgade 4

Lidt om ejendommen Midt i byen, tæt ved banegården og uddannelsesinstitutioner finder du denne ejendom. Der er 2. lejligheder på 47 m2 henholdsvis 90 m2. Herudover er der en række erhvervslokaler i ejendommen, garager og udenomsrum. Der er parkeringspladser på ejendommen.  

Read More

Nørre Bygade 6A-6D, Grejs

Lidt om ejendommen Ejendommen er beliggende centralt i Grejs ved den idylliske Grejsdalen tæt på Vejle og kun ca. 500 meter fra hovedvej A13 og ca. 1,5 km fra motorvejsafkørsel 59. Ejendommen er opført som 4 sammenhængende rækkehuse på hver 104 m2, opført i 2 etager i blødstrøgne, gule facadesten, taget er med hældning og belagt med tagsten. På ejendommens bagside er der parkeringsplads samt indgang til hvert rækkehus. Hvert rækkehus har egen terrasse samt et ca. 4 m2 stort…

Read More

Koldingvej 22

Lidt om ejendommen Velbeliggende ejendommen midt på Koldingvej, der i efteråret 2009 er gennemgået en omfattende indvendig renovering. Der er i ejendommen beboelseslejligheder i størrelse varierende fra 69 m2 til 85 m2. Bag ejendommen er der desuden 3 garager tilhørende ejendommen.

Read More

Svendsgade 103

Lidt om ejendommen Pæn, reel og velholdt boligudlejningsejendom beliggende i en stille gade i den vestlige del af Vejle midtby tæt på såvel indkøbsmuligheder som offentlige transportmuligheder. Ejendommen indeholder to 3-værelseslejligheder på hver 85m2, én 2-værelseslejlighed på 62 m2 og to sammenhængende værelser på i alt 18m2. For samtlige lejligheder gælder, at der er tale om pæne og velindrettede boliger med sydvendte altaner og med udsigt over det gamle stadion. I kælderetagen er der depotrum for ejendommens beboere. Bag ejendommen…

Read More

Langelinie 29-33

Lidt om ejendommen Ejendommen bærer navnet “Esplanaden” og lever til fulde op til sin betegnelse. Ejendommen består af 4 selvstændige opgange og er opført i røde facademursten med gråpudset sokkel, termoruder isat hvidmalede trærammer samt sadeltag pålagt nyere rødt tegl. Ejendommens forfacade er præget af mange spændende detaljer særligt omkring vinduer og tag med bl.a. karnapper og kviste i tagfladen med såvel bindingsværk samt ornamenteringer. Der er to porte til ejendommens bagvedliggende gårdareal med cykelskur, parkeringspladser samt grønne arealer. Bagsiden…

Read More

Vardevej 3

Lidt om ejendommen Ejendommen er opført i røde teglsten med rødt tegltag. Ejendommen er forsynet med plastvinduer isat termovinduer. Tagetagen har zink-inddækkede tagkviste. Ejendommen har for nyligt været igennem en total facaderenovering for så vidt angår erhvervslejemålene. Erhvervslejemålene består idag af en bl.a af det velkendte bageri “Palles bageri”. Der er i ejendommen 8 beboelseslejligheder. Beboelseslejlighederne er 2- eller 3-værelseslejligheder fra 51m2 til 74m2. For alle beboelseslejemål gælder det, at de er gennemgribende istandsat med nyere badeværelser og nyere køkkener.…

Read More

Knudsgade 1

Lidt om ejendommen Attraktiv ejendom beliggende i Vejles vestby og i gåafstand til centrum. Ejendommen er såvel udvendigt som indvendigt i en god stand og fremtræder præsentabel. Ejendommen indeholder 3 gode beboelseslejligheder og 1 erhvervslejemål. Beboelseslejlighederne i ejendommen er fra 60 til 110 m2, og der er én et værelses, én to værelses og én treværelseslejlighed. Til ejendommen hører en hyggelig gårdhave.    

Read More

Vestergade 35

Lidt om ejendommen En af byens bedste beliggenheder og bedste ejendomme. Denne ejendom består af et forhus og et baghus. Ejendommene har gennemgået en gennemgribende renovering af hovedparten af lejemålene og ejendommene som sådan. Forhuset består af to erhvervslejemål, et solcenter og en kiosk. Herover er der 2 stk. 4 værelses lejligheder på 153 m2 henholdsvis 140 m2. Begge bebolseslejlighederne er gennemrenoverede. Baghuset, der ligger lige op af den blotlagte å, består af en frisør i stueetagen, og 2 lejligheder…

Read More

Vesterbrogade 35

Lidt om ejendommen God ejendom beliggende på hjørnet af Vesterbrogade/Spinderigade. Ejendommen består af et hovedhus med 3 lejligheder; i størrelser varierende fra 93 til 116 m2. Der er en nyopført sidebygning indeholdende 2 nye lejligheder. Disse lejligheder er i to plan på 68 m2 og med yderst spændende indretning og gode detaljer. Stor parkeringsplads/gårdhave hørende til ejendommen.  

Read More

Vedelsgade 50

Lidt om ejendommen Lige midt i byen og så dog alligevel lidt ved siden af ligger 5 lejligheder i varierende størrelser fra 43 til 108 m2. De to lejligheder i stuen er ny etableret i 2016.  

Read More

Vardevej 76 A-C

Lidt om ejendommen Dette er en stor ejendom reelt bestående af 3 selvstændige ejendomme – således forhus (76C), mellemhus (76B) og baghus (76A). Forhuset består af 7 2 stk værelses lejligheder i størrelse varierende fra 45 til 57 m2. Alle lejligheder er pæne og regulære og med trægulve. Mellemhuset består af 2 lejligheder varierende fra 50 til 58 m2. Baghuset består af 3  stk. 2. værelses lejligheder på 62 m2. Stor ejendom med tilhørende have, gode fælles faciliteter – tæt…

Read More

Spinderigade 1

Lidt om ejendommen God ejendom beliggende på hjørnet af Vesterbrogade/Spinderigade. Ejendommen består af et hovedhus med 3 lejligheder; i størrelser varierende fra 93 til 116 m2. Der er en nyopført sidebygning indeholdende 2 nye lejligheder. Disse lejligheder er i to plan på 68 m2 og med yderst spændende indretning og gode detaljer. Stor parkeringsplads/gårdhave hørende til ejendommen.

Read More

Skyttehusgade 18

Lidt om ejendommen Lige midt i byen finder man denne store og præsentable ejendom. Ejendommen er indrettet med 3 stk. lejligheder fordelt over 4. etager. Lejlighederne er én 2 værelses på 63 m2, én 3 værelses på 78 m2 og sidst men ikke mindst én 5 værelses på 131 m2. Lejlighederne er i rigtig godt stand med nyere køkken og badeværelser. Bag ejendommen finder man vitterligt en lille perle i form af ejendommens have – her er der både nyanlagt…

Read More

Olgas Vej 6

Lidt om ejendommen Nydelig ejendom på 3 etager med 6 stk. 2 værelses lejligheder på 55-56 m2. Til ejendommen hører en stor gård og haveanlæg med flisebelagt terrasseområde, der er forbeholdt beboerne.  

Read More

Linnemannsgade 7

Lidt om ejendommen Hyggeligt mindre byejendom i en sidegade til Skyttehusgade. Der er i ejendommen 3 stk. 2 værelses lejligheder i størrelse varierende fra 52 til 65 m2. Lejlighederne er i god stand, lyse og imødekommende. Bag ejendommen er der en hyggelig have til ejendommens beboere med udhus og bålplads.

Read More

Aagade 11

Lidt om ejendommen Rigtig god beliggenhed midt i byen og med stor have stødende op til åen. Ejendommen består af 4 lejemål i størrelser varierende fra 47m2 til 94m.

Read More

Horsensvej 20

Lidt om ejendommen Ejendommen består af et forhus med 3 lejligheder og et baghus med én lejlighed. Lejlighederne svinger i størrelse fra 42 m2 til 88 m2.  

Read More

Horsensvej 14

Lidt om ejendommen God ejendom med med stor gårdhave/have til for ejendommens beboere – sjældent med så dejlig en have midt i Vejle midtby. Der er i ejendommen 6 lejemål i størrelse varierende fra 48 m2 til 102 m2.

Read More

Horsensvej 12

Lidt om ejendommen Nederst på Horsensvej finder man denne dejlige ejendom bestående af 4 boliglejemål. Lejlighederne varierer i størrelse fra 50 m2 til 85 m2. Bag ejendommen er der en hyggelig have og overdækket terrasse til beboerne. Ejendommens er nymalet på bagsiden/baghuset. Gode og regulære lejemål til en overkommelig leje.   

Read More

Holmen 15

Lidt om ejendommen Dejlig ejendom beliggende i det attraktive miljø ned til havnen med de smalle stokstenbelagte gader. I gåafstand til alt. Ejendommen indeholder 6 beboelseslejemål og er gennemgribende renoveret med bl.a. nyere tag, vinduer, kviste etc., ligesom samtlige lejligheder er totalmoderniserede med nyere badeværelser og køkkener. Ba Ejendommens lejligheder er fordelt på 2 to-værelseslejligheder på 48m2, 2 to-værelseslejligheder på 51m2, én tre-værelseslejlighed på 82m2 samt én tre-værelseslejlighed på 90m2. Ejendommen fremtræder i enhver henseende som yderst velholdt og præsentabel…

Read More

Holmen 11

Lidt om ejendommen Hyggelig mindre byejendom på det charmerende og renoverede Holmen lige ved havnen. Ejendommen består af et hovedhus og et baghus. Hovedhuset består af 3 lejemål i størrelse varierende fra 48 m2 til 78 m2. Baghuset består af 2 lejemål i størrelse varierende fra 51 m2 til 84 m2. Begge lejligheder er netop renoveret. Til ejendommen hører en hyggelig gårdhave og en have med rig mulighed for udfoldelse.

Read More

Holmen 9

Lidt om ejendommen Hyggelig byejendom på det charmerende og renoverede Holmen lige ved havnen. Ejendommen er en mindre ejendom med 4 lejemål. Lejemålene varierer i størrelse fra 35 m2 til 76 m2. Der hører til ejendommen en rigtig god og brugbar gårdhave og fælles faciliteter.

Read More

Fjordgade 4-6

Lidt om ejendommen I hyggelig sidegade til Langelinie, tæt på havnen, men meget roligt ligger disse to ejendomme. Ejendommene er begge renoveret, og deler den store børnevenlige have. Fjordgade 4 består af 3 lejligheder, som er 3 værelses med størrelser varierende fra 77 til 87 m2. Lejlighederne har nyere køkken og badeværelse samt laminat eller trægulve. Fjordgade 6 består af 5 lejligheder. Lejlighederne er primært 2 værelses (4 stk.) og derudover en 3 værelses. Størrelserne varierer fra 46 til 73…

Read More

Havnegade 4

Lidt om ejendommen Nydelig renoveret ejendom midt i Vejle tæt på det hele. Der er i ejendommen 4 lejemål. De 3. beboelseslejemål varierer i størrelse fra 53 m2 til 98 m2 og er alle netop renoveret med nyt badeværelse og køkken. Til lejemålene hører parkeringspladsen bag ejendommen og det mindre fælles areal.  

Read More
© BO-TO.dk